Cariere

 

Esti pregatit?  Esti gata de o noua provocare?

Alatura-te echipei M&M Product .

 

LIVRATOR

Descriere companie:

M&M Product este producator si distribuitor national de ambalaje flexibile, lider de piata pentru folia termocontractibila din PVC si pionier al foliei pre-stretch. Suntem o companie aflata intr-o continua dezvoltare si interesati de protectia mediului prin activitatea de reciclare a deseurilor.
Suntem o echipa tanara si ambitioasa, in continuua perfectionare! 
Echipa care asteapta sa i te alaturi!
 

Principalele atributii ale postului:

 • Livreaza comenzile catre toti clientii aflati pe ruta prestabilita;
 • Participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare/depozitare a marfii;
 • Livrareaza în condiţii optime marfurile pe care le are în răspundere;
 • Colecteaza instrumentele de plata sau platile pentru produsele livrate
 • Pastreaza si preda actele contabile cu care opereaza: avize, facturi, documente de plata, foi parcurs, samd.;
 • Optimizeaza rutele impreuna cu Customer Service-ul dedicat;
 • Mentine in stare de foarte buna functionare autoutilitara avuta in dotare, anuntand responsabilul parc auto de orice defectiune aparuta.

 

Cerinte pentru ocuparea postului:

Studii Medii
Permis de conducere, categoria B
Cunostinte de contabilitate primara
Fara antecedente rutiere / penale

 

Va invitam sa faceti parte din echipa noastra!

Pentru a face parte cu succes din echipa noastra, este necesar sa fii o persoana organizata si responsabila si sa ai abilitati de comunicare. Ne dorim oameni dedicati, care-si doresc stabilitatea locului de munca.

 

La M&M Product vei gasi:

- mediu de munca stabil 
- asigurare medicala privata
- posibilitati de instruire/dezvoltare profesionala 
Beneficii salariale: se vor discuta in urma interviului
 

E-mailmmprod@mmproduct.ro

Fax: 0268/231722

Sau direct la sediul firmei din Rasnov, str. Campului, nr. 1, jud. Brasov

 

BUSINESS DEVELOPER CRAIOVA

 

Descriere jobului integrat in companie

M&M Product este producator si importator de ambalaje flexibile. Suntem unicul producator din Romania si tarile limitrofe de folie termocontractibila din PVC si pionier al folie pre-stretch. Misiunea noastra este de a veni mereu cu solutii noi de ambalare atat economice cat si de protectie a mediului.

Pentru a face asta avem nevoie de deschizatori de drumuri in departamentul de vanzari. Nu de vanzatori, ci de dezvoltatori. Daca simti ca simpla activitate de salesman nu te mai reprezinta si vrei mai mult, daca te simti in stare de o noua provocare atunci esti omul potrivit si te asteptam sa ni te alaturi!

Tu esti noul Business Developer al M&M Product? Inseamna ca:

 

 • Poti comunica foarte bine cu oamenii atat verbal cat si in scris: reusesti sa te faci inteles si ascultat;
 • Stii cum sa gasesti mereu solutia benefica ambelor parti ale unei negocieri, atat printr-o atitudine pozitiva cat si prin orientarea spre intelegerea si solutionarea nevoii clientului;
 • Esti o persoana proactiva si constructiva care stie ce sa faca pentru a-si atinge scopurile;
 • Iti place schimbarea si provocarile, iti place ca fiecare zi sa fie diferita de cealalta, nu agreezi munca statica si activitatile de rutina, iti asumi cu placere provocari si responsabilitati noi, esti energic si genul acesta de activitati te mentin plin de vitalitate si entuziast;
 • Esti bun organizator si iti planifici bine atat timpul tau cat si al clientului, folosind in mod eficient resursele pe care le ai la dispozitie;

Daca esti toate cele de mai sus, deja faci parte din echipa!

Pentru ca avem nevoie de tine ca sa:

 • Dezvolti afacerea M&M Product in zona de care te ocupi  (Dolj, Olt, Gorj, Valcea, Arges, Mehedinti si Teleorman), atat prin identificarea de noi clienti cat si prin gestionarea portofoliului actual de clienti;
 • Activitatile de rutina sunt in sarcina departamentului Customer Service, astfel incat tu te poti concentra pe intelegerea nevoilor clientilor, atat celor existenti cat si a celor potentiali, gasirea solutiilor potrivite fiecarei companii in parte si ofertarea/vanzarea pe solutiile optime identificate;
 • Nu vei putea creste semnificativ afacerea in zona daca nu cunosti bine istoricul zonei, astfel incat trebuie sa monitorizezi vanzarile, atat din punct de vedere cantitativ cat si valoric, atat pe zone cat si pe fiecare client in parte si fiecare clasa/grupa de produse.

Si ca sa poti face toate acestea cred ca ar fi bine sa:

 

 • sa fii petrecut ceva timp deruland relatii cu clientii;
 • sa cunosti limba engleza la nivel conversational;
 • sa ai permis de conducere cat B,
 • sa fii absolvit liceul;
 • sa ai cunostinte operare PC, Microsoft Office si eventual de operare ERP.

Îți oferim un mediu de lucru stabil, în care te poți afirma, dezvolta și învața, un loc de muncă de unde poți ieși la pensie, dar unde poți evolua până atunci și unde îți poți face atât prieteni cât și mentori.

Și dacă te vei simți în stare de mai mult îți mai:

Oferim posibilitate de promovare si ascensiune atat personala cat si in ierarhia companiei.

Și nu ne oprim aici!

Dacă deja te simți motivat, află că la noi mai găsești și posibilități de instruire și dezvoltare profesională, și peste pachetul salarial oferim asigurare medicală și pensie privată.

 

E-mail: mmprod@mmproduct.ro

Fax: 0268/231722

Sau direct la sediul firmei din Rasnov, str. Campului, nr. 1, jud. Brasov.

 

Cautam persoana serioasa care-si doreste sa performeze la locul de munca, care vrea mereu mai mult de la ea insasi, care accepta provocari, cauta solutii, rezolva situatii in mod proactiv.

Vrei sa te autodepasesti? Hai alaturi de noi ! Iti oferim mediul propice dezvoltarii personale!

Vrem  sa fii responsabil, sa ai spirit analitic, sa fii foarte bun organizator, disciplinat, proactiv si cu dorinta de perfectionare.

Ai idei creative si inovatoare? Aici e locul potrivit sa ti le exprimi si pui in practica!

Iti oferim un mediu de lucru stabil, in care te poti afirma, dezvolta si invata, un loc de munca de unde poti iesi la pensie, dar unde poti evolua pana atunci si unde iti poti face atat prieteni cat si mentori.

Preferam sa fi petrecut macar doi ani intr-un departament conectat cu Aprovizionarea si/sau Logistica si sa stapanesti limba engleza foarte bine atat scris cat si vorbit. Daca mai stii si o alta limba de circulatie internationala si mai bine!

Si daca te vei simti in stare de mai mult iti mai:

Oferim autonomie in conducerea echipei de la primul pas al recrutarii, apoi formare, inducere, monitorizare si coordonare, evaluare pana la promovarea si recompensarea membrilor echipei.

Si nu ne oprim aici! Daca deja te simti motivat, afla ca la noi mai gasesti si posibilitati de instruire si dezvoltare profesionala, si peste pachetul salarial avem asigurare medicala si pensie privata.

Ce ne asteptam sa faci? In cateva cuvinte, urmatoarele:

 • sa asiguri stocul de marfa optim: suficient pentru vanzari si fara a depasi indicatorii ceruti;
 • sa ai relatii foarte bune cu furnizorii astfel incat tot circuitul: comanda, livrare, transport, receptie, calitate, comunicare de orice natura sa se deruleze in cele mai bune conditii;
 • sa te asiguri ca echipa pe care o ai in subordine isi face treaba foarte bine (conform cerintelor din fisele de post si al performantelor cerute);
 • sa te incadrezi in bugetele stabilite si chiar sa le optimizezi;
 • sa fii corect si la timp informat astfel incat si tu sa informezi la randul tau echipa manageriala;
 • sa fi un membru activ si de nadejde al echipei manageriale!

Doar daca te simti in stare si te provoaca postul acesta, haide alaturi de noi si trimite CV-ul tau la datele de mai jos!

E-mail: mmprod@mmproduct.ro

              magda.chiru@mmproduct.ro

Fax: 0268/231722

Sau direct la sediul firmei din Rasnov, str. Campului, nr. 1, jud. Brasov.

 

                              

 

Cautam persoana serioasa care-si doreste sa performeze la locul de munca, care vrea mereu mai mult de la ea insasi, care accepta provocari, cauta solutii, rezolva situatii in mod proactiv.

Vrei sa te autodepasesti? Hai alaturi de noi ! Iti oferim mediul propice dezvoltarii personale!

Vrem sa fii responsabil, sa ai spirit analitic, sa stii sa-ti planifici foarte bine timpul, disciplinat si cu dorinta de perfectionare.

Ai abilitati de multitasking si de a lucra in echipa? Aici e locul potrivit sa le demonstrezi!

Preferam sa fii petrecut macar doi ani intr-un departament de Relatii cu Clientii sau Marketing/Vanzari, sa stapanesti foarte bine operarea PC-ului, limba engleza bine atat scris cat si vorbit. Daca mai stii si o alta limba de circulatie internationala si mai bine!

Iti oferim un mediu de lucru stabil, in care te poti afirma, dezvolta si invata, un loc de munca de unde poti iesi la pensie, dar unde poti evolua pana atunci si unde iti poti face atat prieteni cat si mentori.

Si nu ne oprim aici! Daca deja te simti motivat, afla ca la noi mai gasesti si posibilitati de instruire si dezvoltare profesionala, si peste pachetul salarial avem asigurare medicala si pensie privata.

Ce ne asteptam sa faci? In cateva cuvinte, urmatoarele:

 • Desfasori toate activitatile suport pentru vanzari, ale zonei alocate;
 • Soliciti si inregistrezi comenzile clientilor, conform frecventei de cumparare si a rutelor specifice fiecarei zone;
 • Intocmesti program de livrari, urmarind incadrarea in eficienta deplasare/stocuri/capacitate de livrare;
 • Urmaresti situatia debitorilor;
 • Transmiti eficient toate sugestiile si reclamatiile preluate de la clienti catre responsabili, intocmesti rapoartele de neconformitate aferente;
 • Redactezi oferte standard, prezentari de firma si produse, oferte speciale si contracte comerciale, precum si transmiterea acestora.

 

Doar daca te simti in stare si te provoaca postul acesta, haide alaturi de noi si trimite CV-ul tau la datele de mai jos!

E-mail: magda.chiru@mmproduct.ro;

mmprod@mmproduct.ro

Fax: 0268/231722

Sau direct la sediul firmei din Rasnov, str. Campului, nr. 1, jud. Brasov.

 

5. Operator Mase Plastice

Descriere job:

In cadrul procesului de productie omul face diferenta. Avem nevoie de oameni harnici, seriosi si responsabili, astfel incat activitatea productiva a M&M Product sa se desfasoare la standardele ridicate. cu care ne dorim sa ne “rasfatam” clientii.

Principalele atributii ale postului:

- Lucreaza pe utilajele de extrudare polietilena, debitare folie stretch sau regranulare;
- Se ocupa de cantarirea, etichetarea, ambalarea si paletizarea produselor realizate;
- Urmăreşte buna funcţionare a utilajelor in timpul procesului de productie;
- Productia se desfasoara in schimburi, deci trebuie sa fi disponibil pentru lucrul in schimburi;
- Executa produse din materiale plastice termoplastice.
 

Cerinte pentru ocuparea postului:

Pentru a ocupa un post in cadrul firmei M&M Product trebuie doar sa iti doresti sa muncesti. Noi te invatam tot ce trebuie sa stii.
Tu sa aduci cu tine doar dorinta de a munci, dorinta de a face lucrul bine si de a-l face pana la capat, seriozitate, punctualitate, atitudine respectuoasa fata de colegi si mediul inconjurator.
Constituie avantaj curs de operator mase plastice si/sau orice experienta in productia de mase plastice.
 

 

Va invitam sa faceti parte din echipa noastra!

 

La M&M Product vei gasi:

- mediu de munca stabil;
- posibilitati de instruire/dezvoltare profesionala;
- posibilitate de promovare;
- bonuri de masa;
Beneficii salariale: se vor discuta in urma interviului

Aplica acum!

E-mail: mmprod@mmproduct.ro

Fax: 0268 231 722

Sau direct la sediul firmei: Strada Campului, nr. 1 Rasnov 

Informatii suplimentare la tel : 0727 22 99 49

 

6. Muncitor hala productie polietilena

Descriere job:

In cadrul procesului de productie omul face diferenta. Avem nevoie de oameni harnici, seriosi si responsabili astfel incat activitatea productiva a M&M Product sa se desfasoare la standardele ridicate, cu care ne dorim sa ne “rasfatam” clientii.

Principalele atributii ale postului:

- Lucreaza pe utilajele de extrudare polietilena, debitare folie stretch sau regranulare;
- Se ocupa de cantarirea, etichetarea, ambalarea si paletizarea produselor realizate;
- Urmăreşte buna funcţionare a utilajelor, in timpul procesului de productie;
- Productia se desfasoara in schimburi, deci trebuie sa fi disponibil pentru lucrul in schimburi.

Cerinte pentru ocuparea postului:

Pentru a ocupa un post in cadrul firmei M&M Product trebuie doar sa iti doresti sa muncesti. Noi te invatam tot ce trebuie sa stii.
Tu sa aduci cu tine doar dorinta de a munci, dorinta de a face lucrul bine si de a-l face pana la capat, seriozitate, punctualitate, atitudine respectuoasa fata de colegi si mediul inconjurator.
 

Va invitam sa faceti parte din echipa noastra!

La M&M Product vei gasi:

- mediu de munca stabil;
- posibilitati de instruire/dezvoltare profesionala;
- posibilitate de promovare;
- bonuri de masa;
Beneficii salariale: se vor discuta in urma interviului

Aplica acum!

E-mail: mmprod@mmproduct.ro

Fax: 0268 231 722

Sau direct la sediul firmei: Strada Campului, nr. 1 Rasnov 

Informatii suplimentare la tel : 0727 22 99 49